Dermapen Halmstad

Vad kan man behandla?

- Åldrad hud

- Bristningar

- Röklinjer runt läpparna

- Stora porer

- Alopecia

- Ärr (akne, kirurgiska och brännskador)

- Melasma, pigmenteringar och solskador

- Ytliga kärl

- Ojämn hud

- Fuktfattig hy

- Akne

Vad är Dermapen?

Dermapen 4 är en avancerad teknik som använder sig av tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiska kanaler som stimulerar den naturliga kollagen-produktionen. Kanalerna ger de olika fuktgivande serum som används under behandlingen fri passage djupt ner i huden och stimulerar därmed kollagenet optimalt. Den ökade absorptionen av de aktiva ingredienserna ner i huden ger snabb läkning och återbyggnad av en ny hud.

Hur många behandlingar behövs?

Beroende på vad du vill behandla, behövs olika många behandlingar. Generellt rekommenderar vi en grundkur på 4-8 behandlingar. Det är dock individuellt hur många som just du behöver för att uppnå dina önskemål. Det ska gå 4-6 veckor mellan behandlingarna och vi kommer att rekommendera dig produkter för att uppnå maximalt resultat.

När kan jag se resultat?

Du kan se resultat redan efter en enda behandling. För mer långvarigt och markant resultat behövs en grundkur. Huden fortsätter sedan att byggas upp i ytterligare 6-12 månader efter avslutad kur.

Hur känns behandlingen och blir man väldigt röd?

Beroende på vad man vill behandla så finns det olika nåldjup. Behandling med de minsta nåldjupen känns ytterst lite men om vi behandlar djupare så kan det kännas mer. Man blir röd efter behandlingar och det kan sitta i ett par dagar men oftast lägger det sig till dagen efter.

När får man inte behandlas med Dermapen?

- Blödarsjuka

- Hudcancer

- Graviditet & amning

- Sklerodemi

- Pågående infektion t.ex herpes

- Öppna sår

- Aktiv rosacea

- Svårinställd diabetes

Boka gärna en gratis konsutation hos oss!

Priser

Hela ansikte 1995kr

Kinder 1495kr

Ansikte & Hals 2785kr

Ansikte, hals och dekolletage 3895kr

Bristningar från 2995kr