• Facebook
  • Instagram

Fettreducering Halmstad - CoolContour - Fettfrysning

Permanent fettreducering med kyla -  tar bort upp till 25% av fettet på en enda behandling!

Nu kan du äntligen bli av med lokala fettdepåer utan kirurgi. Utan konvalescens. Utan biverkningar och tom på en lunchrast! Enkelt och smärtfritt!

CoolContour system utnyttjar principen om selektiv lipolys(lipolys=fettnedbrytning) genom kontrollerad kylning av underhudsfett. Den omedelbara effekten kan förklaras som att fettcellmembranen skadas av kylan och orsakar kristallisering av fettsyror i adiopcyterna (fettcellerna). Under en period av 6-12 veckor sker en gradvis reduktion av fettlagret.

Mage och sida (kärlekshandtag)

Mage och sida (kärlekshandtag)

Vilka resultat kan förväntas?

Tjockleken av det subkutana skiktet (fettlagret) kommer att minska i genomsnitt 20% efter 2-3 månader och 25% efter 6 månader. Önska ytterligare minskning , uppnår man det genom upprepade behandlingar med intervaller om 10 veckor.

Hur många behandlingar behövs?

Varje behandling reducerar fettlagret med genomsnitt 25% (efter 6 månader), så vid en mindre fettdepå räcker det alltså med en enda behandling. Om man vill uppnå ytterligare minskning av det behandlade området, så följer man upp med en behandling efter ca 10 veckor. Detta väljer man själv, det beror helt enkelt på hur stort området är från början, och hur stor reducering man önskar få.

Ofta vill man göra flera områden, till exempel kärlekshandtag och insida lår och/eller "gäddhäng". Då gör man flera behandlingar, men på olika områden. Vid flera behandlade områden, ges kombinationsrabatt (se prislista nedan)

Mage (behandlingsresultat 3 månader)

Mage (behandlingsresultat 3 månader)

Hur länge varar resultatet?

Eftersom fettcellerna dör, så är resultatet permanent, precis som vid fettsugning. De fettceller som har behandlats och försvunnit, kommer inte tillbaka.

Hur går behandlingen till?

Vi börjar med en konsultation, för att kontrollera att du är lämplig kandidat för metoden. Därefter ritar vi upp området som du vill behandla och fotograferar (frivilligt). Därefter sugs området in i munstycket, som bildar ett vacuumsug och kylan sätter in. Man blir bedövad av kylan i det aktuella området , så det gör inte ont. Behandlingen tar 60 minuter sedan  lossar terapeuten munstycken, och din behandling är klar ( eller så är det dags för nästa område). Om man ska behandla flera områden, så får man avsätta längre tid ( det tar 60 minuter per område) och du kopplar då av genom att lyssna på musik/radio, läsa tidningar eller något annat som du tycker om. Efter 60 minuter lossar terapeuten munstycket, och din behandling är klar, eller så delar man upp det på flera olika behandlingstillfällen om du hellre vill det.

Hur skiljer sig CoolContour mot metoder, som ger omedelbart synliga resultat?

Det finns många olika metoder, som ger minskade mått. Generellt kan man säga, att de metoder som ger omedelbart synliga resultat, ger tillfällig minskning medan metoder där resultaten dröjer något, är permanent. När man väljer metod för att minska sina mått, och vill ha en långvarig eller tom permanent lösning, ska man alltså välja en metod som inte ger resultat samma dag eller samma vecka, som behandlingen genomförs.

Risker och biverkningar

Med CoolContour, får du samma resultat som vid fettsugning, men utan operation/narkos, risker och konvalescens. Vissa upplever visst obehag - man kan vara öm i området i upp till 2 veckor, men det är fullt uthärdligt. Man kan även få vissa märken efter vakuumsuget, som fettdepån sugs upp i. Detta är dock övergående. Du kan återgå till din normala aktivitet och leva precis som vanligt. Du kan t o m utföra behandlingen på lunchrasten!

Priser

Ett område - En behandling (tex mitt på magen)                   5000 kr

Ett område - Två behandlingar (tex båda låren/kärlekshandtag/stor mage/gäddhäng/ölmage 7800 kr

Två områden - Fyra behandlingar ( tex mage och kärlekshandtag) 15000 kr

Tre områden - Sex behandlingar (tex mage, kärlekshandtag, "banana thigs" under rumpan) 18000

Områden man kan göra: mage, kärlekshandtag, ridbyxlår/utsida/insida lår, armar, rygg mm

Dermalogica
Olaplex