Massage

Friskvårdsmassage 25 min 500kr


Avslappningsmassage

Lugn och mjuk massage. Alla grepp utförs med ett lätt tryck och med långsamma rörelser till lugn och behaglig bakgrundsmusik. En massage för dig som känner dig stressad och har mycket spänningar i kroppen. Massagen ökar utsöndring av “lugn och ro” hormon vilket hjälper dig slappna av och ger dig återhämtning.

25 min 595kr
50 min 795kr
80 min 1095kr

Aroma massage

Aroma massage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. 

25 min 595kr
50 min 795kr
80 min 1095kr

Klassisk massage

Klassisk massage innebär bearbetning av en persons mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler). Denna typ av massage kan vara antingen förebyggande eller användas för att behandla uppkomna skador och begränsningar av rörligheten. Svensk klassiskt massage mjukar upp trött, spänd och värkande muskulatur, ökar blodcirkulationen i kroppen och förbättrar cellförnyelsen i huden.

25 min 595kr
50 min 795kr
80 min 1095kr

Sport/Idrottsmassage

Sport/Idrott massage är till vår mest djupgående massage och passar för alla som söker en djupvävnadsmassage som verkligen masserar musklerna på djupet och ger mer fokus på specifika muskler som belastas extra mycket. Det som skiljer idrottsmassagen från den klassiska är att den påskyndar återhämtningen av kroppen vid belastning från t.ex arbetet och gymmet. Tips från massören : kom gärna i bekväma kläder.

25 min 695kr
50 min 895kr
80 min 1195kr

Hotstone massage

Hot Stone massage är en njutning för kropp och sinne. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper i sin tur till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan vi lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av lavastenarna.

25 min 795kr
50 min 1095kr
80 min 1395kr

Gravid massage

Totalt välbefinnande för dig som gravid. Vi masserar från v 12. Du får ligga i en mjuk ställning där du även kan ligga på mage då ställningen är gravidanpassad. 

25 min 595kr
50 min 895kr
80 min 1195kr

Hand & Huvudmassage

25 min 595kr

Fot & Benmassage

25 min 595kr

Spa-behandlingar

Energikuren

Kuren börjar med ett skummande kurbad med jetstrålar. När musklerna är varma får du en härlig massage som ökar blodets genomströmning. Behandlingen avslutas med body lotion. Medtag badkläder.

50 min, 995kr

Bodyscrub

Scruben peelar bort torr hud och ger ny lyster åt huden. Behandlingen avslutas med body lotion.

25 minuter, 595kr

Topp till tå

Vårdande kur som gör dig lika len i själen som i huden. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling som följs av en skön ryggmassage och därefter en utrensande inpackning. Under tiden får ansiktet rengöring, peeling, mask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med dusch. Medtag badkläder.

80 min, 1495kr

Forms lyx

En  behandling utöver det vanliga, koppla av och stäng av mobilen så tar terapeuterna hand om dig. I behandlingen ingår:

 • Body scrub
 • Dusch
 • Ryggmassage
 • Anpassad ansiktsbehandling
 • Inklusive lunch

2,5 h, 2 395 kr

Drömkuren

Vår mest exklusiva kurbehandling, en lyxkur utöver det vanliga och den perfekta presenten. Våra terapeuter tar hand om och behandlar dig från topp till tå. I behandlingen ingår:

 • Body scrub
 • Lerinpackning
 • Dusch
 • Fotvård 
 • Ryggmassage
 • Anpassad ansiktsbehandling
 • Inklusive lunch

3,5 h, 3495kr