Massage

Avslappningsmassage

Lugn och mjuk massage. Alla grepp utförs med ett lätt tryck och med långsamma rörelser till lugn och behaglig bakgrundsmusik. En massage för dig som känner dig stressad och har mycket spänningar i kroppen. Massagen ökar utsöndring av “lugn och ro” hormon vilket hjälper dig slappna av och ger dig återhämtning.

25 min 495kr
50 min 695kr
80 min 895kr

Aroma massage

Aroma massage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. 

25 min 495kr
50 min 695kr
80 min 895kr

Klassisk massage

Klassisk massage innebär bearbetning av en persons mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler). Denna typ av massage kan vara antingen förebyggande eller användas för att behandla uppkomna skador och begränsningar av rörligheten. Svensk klassiskt massage mjukar upp trött, spänd och värkande muskulatur, ökar blodcirkulationen i kroppen och förbättrar cellförnyelsen i huden.

25 min 495kr
50 min 695kr
80 min 895kr

Sport/Idrottsmassage

Sport/Idrott massage är till vår mest djupgående massage och passar för alla som söker en djupvävnadsmassage som verkligen masserar musklerna på djupet och ger mer fokus på specifika muskler som belastas extra mycket. Det som skiljer idrottsmassagen från den klassiska är att den påskyndar återhämtningen av kroppen vid belastning från t.ex arbetet och gymmet. Tips från massören : kom gärna i bekväma kläder.

25 min 495kr
50 min 795kr
80 min 995kr

Hotstone massage

Hot Stone massage är en njutning för kropp och sinne. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper i sin tur till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan vi lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av lavastenarna.

25 min 595kr
50 min 895kr
80 min 1295kr

Relax / Spa massage med zonterapi

Denna massage är mjuk och avslappnande. Zonterapi, är en behandlingsform inom komplementär- eller alternativmedicin där man trycker på olika punkter i kroppen.

50 min 795kr

Gravid massage

Totalt välbefinnande för dig som gravid. Vi masserar från v 12. Du får ligga i en mjuk ställning där du även kan ligga på mage då ställningen är gravidanpassad. 

25 min 495kr
50 min 695kr
80 min 895kr

Hand & Huvudmassage

25 min 495kr

Fot & Benmassage

25 min 495kr

Spa-behandlingar

Kurbad med ansiktsmask

Det börjar med  ett varmt bad med jetstrålar, under tiden njuter du av rengöring, ansiktsmask samt skalpmassage. Behandlingen avslutas med kroppslotion. Medtag badkläder.

25 min, 595kr

Energikuren

Kuren börjar med ett skummande kurbad med jetstrålar. När musklerna är varma får du en härlig massage som ökar blodets genomströmning. Behandlingen avslutas med body lotion. Medtag badkläder.

50 min, 795 kr

Bodyscrub

Scruben peelar bort torr hud och ger ny lyster åt huden. Behandlingen avslutas med body lotion.

25 minuter, 495 kr

Topp till tå

Vårdande kur som gör dig lika len i själen som i huden. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling som följs av en skön ryggmassage och därefter en utrensande alginpackning. Under tiden får ansiktet rengöring, peeling, mask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med dusch. Medtag badkläder.

80 min, 1495 kr

Ren & len

En total avslappning för kropp och själ där huden peelas ren och ett aromatiskt balsam masseras in över hela kroppen. Därefter läggs en grön alglera som verkar under plast. Under tiden leran verkar får du en rengöring, peelingmask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med ett kurbad. Medtag badkläder.

80 min, 1495 kr

Chokladdröm

En lyxbehandling med choklad. I behandlingen ingår scrub, chokladmassage och ansiktsmask. Avslutas med bubbelnad.

80 min 1195 kr

50 min (utan scrub) 895 kr

Forms lyx

En  behandling utöver det vanliga, koppla av och stäng av mobilen så tar terapeuterna hand om dig. Medtag badkläder.  I behandlingen ingår:

 • Body scrub
 • Kurbad
 • Ryggmassage
 • Anpassad ansiktsbehandling
 • Inklusive lunch

2,5 h, 2 395 kr

Drömkuren

Vår mest exklusiva kurbehandling, en lyxkur utöver det vanliga och den perfekta presenten. Våra terapeuter tar hand om och behandlar dig från topp till tå. Medtag badkläder. I behandlingen ingår:

 • Body scrub
 • Lerinpackning
 • Kurbad
 • Fotvård 
 • Ryggmassage
 • Anpassad ansiktsbehandling
 • Inklusive lunch

3,5 h, 2695kr