• Facebook
  • Instagram

PRX T-33

PRX - En kemisk peel utan peeling

PRX-T33 är nya generationens TCA-peel. En effektiv kemisk peel som ger en hudföryngring utan efterföljande peeling. Din hud får mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar.

Vad är PRX-T33 och hur fungerar den?

PRX (PRX-T33) är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Den består av de två huvudingredienser, TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid och sammansättning gör att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet samt att den ger ett direkt ”glow”. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

PRX aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

En av fördelarna med PRX är att den kan användas som enskild behandling men även går att kombineras med andra behandlingar som t.ex. Dermapen.

För vem lämpar sig PRX-T33

PRX är framtagen för behandling av både ansikte och kropp och är lämplig för dig som har problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor och önskar en nålfri behandling.

Den lämpar sig bland annat för:

  • För dig som önskar en jämnare hudton och mer lyster
  • Vid behandling av utvidgade porer
  • Fylligare, spänstigare och plumpande effekt likt den vid vissa hudföryngrande injektionsbehandlingar med hyaluronsyra.
  • Behandling av ärrbildning från exempelvis acne, ärr från olyckor och operationer.
  • Föryngring av utsatta områden så som hals, händer och dekolletage
  • Förbättra återfuktningen av huden
  • Behandling av  bristningar

När ser man resultat efter en PRX-behandling och hur länge håller det?

Vissa resultat av PRX-T33 är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden.  Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under de kommande veckorna.

Vi rekommenderar mellan 3-6 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat. Efter detta diskuterar du tillsammans med din hudterapeut hur man bäst underhåller resultatet med uppföljande behandlingar, vanligt är någon gång mellan 6-12 månader beroende på din ålder och typ av hudproblem.

Pris 

Ansikte 2495:-

Ansikte & hals 2995:-

Ansikte, hals & dekolltage 3495:-

Dermapen + Ansikte 3500:-

Andra kroppsdelar, från 1995:-

Olaplex
Dermalogica